Wij hebben het erg getroffen met KDV de Vlinder voor ons zoontje Thijmen (2 jaar, 4 maanden).
De opvang vindt plaats bij Sylvia Drenth. Zij is de vaste leidster. Het hebben van een vaste leidster ervaren wij als bijzonder prettig. Zo kan een kindje een echte band opbouwen. Sylvia is erg betrokken, laagdrempelig, ervaren, liefdevol en consequent. Zij geeft goede, persoonlijke begeleiding op maat. Zij kijkt heel bewust naar de ontwikkeling van ons kind en deze wordt gestimuleerd. Wat wij ook heel belangrijk vinden; alles gebeurd spelenderwijs.

Er zijn zeer afwisselende activiteiten per week (voorbeelden: bezoek aan een geitenboerderij/opa-en oma-middag/peuteryoga). Elk kindje heeft een eigen plakboek waarin de mooiste creaties in worden geplakt, maar ook foto’s en kleine verhaaltjes over het kindje. Heel erg leuk als aandenken!

Bovendien houdt Sylvia persoonlijke schriftjes bij waarin onder meer wordt geschreven wat het kindje heeft gegeten/hoe het heeft geslapen maar vooral waarmee het kindje zich vermaakt heeft. Sylvia maakt graag en veel foto’s! Iedere maand mailt zij een groot foto bestand waardoor wij een goed maar vooral heel leuk beeld hebben over alles wat ons kind meegemaakt heeft.
Erg fijn vinden wij dat er iedere dag (mits het weer het enigszins toelaat) naar buiten wordt gegaan, in de bolderkar naar de speeltuin ,heerlijk stukken wandelen, of gewoon lekker buiten spelen in de grote, kindvriendelijke tuin.
Ons kind staat iedere dag te trappelen om weer naar KDV de Vlinder te mogen!
Als u voor KDV de Vlinder kiest, heeft uw kindje, net als die van ons de eerste jaren van zijn of haar leventje een zeer bijzondere, gezellige en warme opvang!

Referentie insturen

Ook een referentie insturen? Vul dit formulier in.
captcha
Opnieuw laden

Kinderdagverblijf de Vlinder | T 030-6622100 of 06-24809872 | E info@kdvdevlinder.nl