Sinds 1 juni 2010 gaat onze dochter Fleur naar KDV De Vlinder.
De reden om te kiezen voor KDV de Vlinder is dat wij enerzijds onze dochter sociale vaardigheden willen laten opdoen in groepsverband en het anderzijds belangrijk vinden dat er voldoende individuele aandacht is voor haar. Door het kleinschalige karakter van KDV De Vlinder is dit goed mogelijk.

Sylvia is een actieve moeder die veel verschillende dingen met de kinderen doet. Zo zijn er de diverse thema’s: kabouters, herfst, winter, zomer, dieren (zo kan het zomaar gebeuren dat de huiskamer van Sylvia vol staat met een pony, kalf, cavia’s, konijnen etc.). Ook worden regelmatig terugkerende activiteiten georganiseerd zoals yoga, dansen en muziek maken. En als mogelijk gaat ze met de kinderen naar buiten: spelen met de watertafel of uitwaaien en in de herfstplassen stampen.
Sylvia heeft veel aandacht voor de individuele ontwikkeling van elk kind. Onze dochter vindt lezen, puzzelen en knutselen erg leuk en wordt door Sylvia uit gedaagd om hier steeds een klein stapje verder in te ontwikkelen. Dit gaat heel gemoedelijk; er moet niets.
Er heerst een open aanspreekcultuur. Positieve punten worden gemeld tijdens de overdracht. Maar ook de punten die aandacht verdienen worden besproken en er wordt gekeken wat we samen kunnen doen om hiermee om te gaan in het belang van het kind. Hierbij heeft Sylvia een nuchtere kijk op de zaken.
Ruimte voor gezelligheid met de ouders onderling is er ook. Het eenjarig bestaan is gevierd (BBQ met terrasheater), de housewarming na de verhuizing naar de Paardenbloemsingel en binnenkort vindt de kerstborrel plaats.
Fleur gaat heel graag naar Sylvia toe. Elke ochtend huppelt ze vrolijk een paar huizen verder om zich vervolgens bij Sylvia op al het aanwezige speelgoed te storten en samen met Sylvia’s dochter Sophie te gaan spelen.
Wij zijn erg blij met Sylvia en KDV De Vlinder.
Tanja en Rene Goense
Ouders van Fleur (2,5 jaar)

Referentie insturen

Ook een referentie insturen? Vul dit formulier in.
captcha
Opnieuw laden

Kinderdagverblijf de Vlinder | T 030-6622100 of 06-24809872 | E info@kdvdevlinder.nl