Kinderdagverblijf de Vlinder is opgericht door Sylvia Drenth. Samen met mijn man en onze twee dochters Lysa (2008) en Sophie (2010) woon ik sinds juli 2012 in Vleuten (Vleuterweide) Ik heb jaren met veel plezier op verschillende kinderdagverblijven gewerkt.

Doordat ik het werken met kinderen super leuk vind en ik graag mijn visie, ideeën en creativiteit deel met anderen, is het idee ontstaan om een eigen kinderdagverblijf te starten. Begin 2010 heb ik het besluit genomen te stoppen met mijn baan en te starten met een kleinschalig kinderdagverblijf aan huis in samenwerking met een overkoepelende organisatie. Opvang aan huis, net als bij een gastouder, maar wel met alle wettelijke gestelde eisen voor een kinderdagverblijf.

Na een enthousiaste voorbereiding is in juni 2010 kinderdagverblijf de Vlinder geopend. Inmiddels dus alweer bijna 9 jaar.  Nog steeds werk ik met heel veel gedrevenheid, enthousiasme en vooral met plezier in mijn eigen kinderdagverblijf.Regelmatig volg ik cursussen en kijk ik naar de ontwikkelingen en bewegingen in de kinderopvang om zo professioneel te kunnen blijven en optimale opvang aan te kunnen blijven bieden.

Vrijblijvende rondleiding

Voordat u uw kind bij ons kinderdagverblijf aanmeldt, wilt u natuurlijk eerst even komen kijken.

rondleiding aanvragen

Kinderdagverblijf de Vlinder | T 030-6622100 of 06-24809872 | E info@kdvdevlinder.nl